Cégünkről

Ön a TRUCKER SECURITY KFT. általános cégbemutató anyagát olvassa. A szerkesztők célja, hogy a vagyonvédelem, biztonságtechnika és valamennyi, a magán és társasági tulajdont érintő biztonsági kérdésekről átfogó kereszmetszetet nyújtson az érdeklődő számára oly módon, hogy közben bemutassa a "TRUCKER Kft." ezen a területen igénybe vehető szolgáltatásait.

Ajánljuk továbbá kiadványunkat mindazoknak a figyelmébe, akik felismerték annak szükségszerűségét, hogy személyi és társasági tulajdonban lévő értékeiket, ezekhez fűződő tulajdonosi értékeiket és azokat veszélyeztető valamint károsító cselekmények önmaguk már nem képesek elhárítani. Ugyanakkor igénylik mindazon komplex szolgáltatások körét, melyek igénybevétele további gazdasági sikereik záloga.

Néhány szó a Trucker Kft. létrejöttéről:

Cégünk a vagyonvédelem piacán több éve tevékenykedő kis-és középvállalkozások, valamint magánszemélyek tőkéjéből 1994-ben alakult 5.8 millió forintos alaptőkével. Az eddig elért eredmények és üzleti pozíciók, valamint a társaság felkészültsége lehetővé tette hogy az 2003-as üzleti évet 100 millió forintos vagyonnal zártuk. A cég irányítása Pécs belvárosában működő irodánkból történik.

Tapasztalt és képzett szakembereket foglalkoztatunk, velük személyvédelmet, pénzintézetek, hivatalok és egyéb intézmények védelmét vállaljuk, illetve az Ön által küldött szállítmány vagy értékpapír fegyveres biztonsági őrökkel való őrzését, portaszolgálat ellátását, rendezvények biztosítását, magánnyomozást, munka- és tűzvédelem szervezését.

Munkatársaink évszaknak megfelelően rendszeresített formaruhában látják el szolgálatukat. Minden elvárásnak megfelelő technikai háttér áll rendelkezésünkre, hogy az Önök igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni.

A minőségi elvárások teljesítése érdekében társaságunk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alkalmazta, vezette be. Az ezzel összefüggő és a minőségre vonatkozó átfogó irányítási, felelősségi rendszer szavatolja az állandó és megfelelő minőséget.

Ezenkívül mindennemű biztonságtechnikai szervezéssel, tervezéssel kapcsolatos munkát vállalunk kivitelezéssel együtt.

Segítjük a különböző rendezvények szervezésében és lebonyolításában, valamint az Önök munkáját könnyítjük meg termékbemutatókon, vásárokon és kiállításokon.

Dolgozóink rendszeresen részesülnek önvédelmi gyakorlati, valamint elméleti oktatásban. Biztonsági szakembereink szaktudásukkal a gyakorlatban megkönnyítik munkáink kivitelezését cégünk és az Önök részére egyaránt.

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik és bővül, ezért munkatársainkkal szemben támasztott követelményeink mind a felvétel, mind a munkavégzés szempontjából átlagon felüliek. Ezen követelmények közé tartozik a fizikai állapot karbantartása, különböző küzdősport edzésekkel, és a szellemi állapot fejlesztése szakmai továbbképzésekkel.

Cégünk érvényben lévő, felelősség biztosítással rendelkezik, mely garancia arra, hogy Ön cégünkre bízhassa személyének és vagyonának védelmét.